Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף פשוטות שמכינים בקלות ובמהירות. פינוק אמצע שבוע לכל המשפחה!
ציון
4.25
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
בלה שליו
ציוד
מחבת בינונית
המצרכים
▢
½
קילו חזה עוף
(טחון)
▢
2
ביצים
▢
1
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
¼
כוס
פרורי לחם
▢
7
שיני
שום
(חתוכים)
▢
½
חבילה
פטרוזיליה
(קצוצה)
▢
1
קישוא
(מגורד בפומפייה)
▢
1
בצל גדול
(חתוך לריבועים)
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור גרוס
(לפי הטעם)
▢
כורכום
(קצת)
אופן ההכנה
נערבב בקערה את כל המוצרים יחד.
נחמם מחבת עם שמן טיגון.
ניצור עיגולים, נטגן ונהפוך.
כשמשחים להוציא ולהניח על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.