Go Back
תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן

תפוחי אדמה קטנים בתנור עם פרמז'ן

תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן. מתכון קל לתוספת משגעת ותיבול מטריף!
ציון 4.13 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 10 תפוחי אדמה גורמה (או 20 בייבי)
  • ½ כוס שמן זית (או 75 גרם חמאה מומסת)
  • 1 כף מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 כף תבלין פילדלפיה
  • ½ כוס פרמז'ן טחון / מגורד

אופן ההכנה

  • מרתיחים מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, מבשלים במשך עשרים דקות, מסננים וחותכים לחצי.
  • שמים בתבנית עם נייר אפיה שמן זית ב או חמאה מומסת, מלח גס, פלפל שחור גרוס, צ׳ילי גרוס, תבלין פילדלפיה, פרמז׳ן ומערבבים עם מברשת.
  • מניחים את תפוחי האדמה בצפיפות על התערובת כשהקליפה כלפי מעלה, מפזרים עוד פרמזן בין תפוחי האדמה, ומברישים שמן זית על הקליפה.
  • אופים בתנור בחום של 230 מעלות במדף ראשון מלמטה במשך כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה נשרפים מעט מלמטה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.