מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את השום הכתוש, את הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים, מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו שלא יהיו גושים, ממשיכים בטיגון עד שרוב הנוזלים מתאדים,
מקררים ומחממים מראש תנור ל-175 מעלות. מרדדים את בצק העלים המרודד ומחלקים ל-3 חלקים שווים בעובי המקורי שלו, ללא צורך ברידוד.
על כל חלק שמים פס מלית באמצע ולאורך וחורצים את הבצק לרצועות משני צידי המלית והחוצה. סוגרים ומכסים מעל המלית לסירוגין, פעם רצועה מימין ופעם רצועה משמאל באלכסון.
אופים בתבנית מרופדת בנייר אפיה 175 מעלות עד שזהוב ותפוח