Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
מתכון לפחזניות פרווה עם שמן
מתכון לפחזניות פרווה קלות להכנה ומפנקות במיוחד. קינוח חלומי לאירוח!
ציון
4.17
על ידי
6
דירוגים
כמות
35
יחידות
באדיבות:
רינה זוזוט
ציוד
תבנית אפיה בינונית
מידה: כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
▢
3
כוסות
מים רגילים
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כף
סוכר
▢
מלח
(קורט )
▢
3
כוסות
קמח
▢
6
ביצים
(מידה: M)
מילוי:
▢
1
חבילה
קצפת צמחית/ שמנת חלבית
(250 מ"ל)
▢
1
חבילת
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
זיגוג:
▢
1
חפיסה
שוקולד מריר
(100 גרם )
▢
קצפת צמחית
(100 מ"ל )
אופן ההכנה
מרתיחים 3 כוסות מים רגילים, כוס שמן, כף סוכר וקורט מלח.
כאשר הכל רותח מכבים ואז מוסיפים 3 כוסות קמח.
מערבבים לבצק אחיד וללא גושים.
לתת לעיסה להתקרר.
מעבירים למיקסר את העיסה ומערבלים עד לכדי יציאת האדים.
בהדרגה מוסיפים 6 ביצים M .
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על נייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש על טורבו 160 מעלות למשך 25 דקות.
כשנראה שהן אפויות נוציא מהתנור ונניח על גבי רשת לקירור.
מילוי פרווה/ חלבי:
נקציף 250 מיל קצפת צמחית/ שמנת חלבית עם חבילת פודינג וניל.
זיגוג: שוקולד:
להמיס במיקרוגל את השוקולד והקצפת צמחית ולזגג כמה שאוהבים.
הערות וטיפים
איך נדע שהעיסה מוכנה לזילוף? כאשר נראה שהיא דביקה ויפה!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.