נרתיח את קוביות תפוחי האדמה והגזר. נקציף את החלבונים בקערה נפרדת, ובקערה אחרת נערבב את החלמונים עם פלפל שחור.
אחרי שתפוחי האדמה והגזר התרככו נמעך לפירה ונוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה. נשפוך את החלמונים והתבלינים לתוך הפירה ונערבב טוב.
נכניס את החלבונים לאט לאט לתוך הפירה בצורת קיפול שישמור על אווריריות.
בסיר עם ידיות ברזל נחמם קצת שמן על הגז ונשפוך את כל התערובת פנימה. נבשל על הגז בערך 10 דקות ואחר כך נכניס לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.