מנקים את הפטריות מהרגליים ונגרד קצת מבפנים ואז נמלא בפירה ומעל קצת בשר טחון.
על משטח עבודה קצת מקומח נפתח את בצק הפילאס. לא נרדד כי הבצק כבר דק, ונחלק ל-12 קוביות.
נניח מעל כל קובייה את הפטריות ואז לחתוך מסביב לרצועות.
מתחילים להרים את הרצועות כלפי אמצע הפטרייה ונכסה את כל המילוי.
נהפוך ונניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ולאפות עד להזהבה יפה מכל הכיוונים.
מגישים עם רוטב פטריות.