Go Back
סלט כרוב סגול

סלט כרוב סגול במיונז (רוטב עשיר, הכנה קלילה)

סלט כרוב סגול במיונז בתיבול מנצח ששומר על רעננות וטריות, רוטב עשיר, מראה יפהפה ומלא עסיסיות לימונית משגעת! תוספת מושלמת לכל ארוחה, לשולחן שבת צבעוני או למילוי בכריך עשיר
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: אתי שחר

המצרכים

  • כרוב סגול קטן
  • 3 לימונים סחוטים למיץ
  • 2 כפות חרדל גרגרים
  • 2 כפות גדושות מיונז איכותי
  • ½ צרור שמיר
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר חום
  • ½ כפית שמן שומשום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • נפזר על הכרוב מלח דק וניתן לו לעמוד 10 דקות עד שהרוטב מוכן.
  • נטחן עם מוט בלנדר את כל המצרכים למרקם ממש חלק ונערבב עם הכרוב כ-3 דקות. נניח בצד ל-10 דקות ושוב נערבב היטב. המטרה שהכרוב ישחרר את הנוזלים ויתמזג ברוטב סגלגל וטעים במיוחד, ורק אז להגיש.

הערות וטיפים

  • סלט כרוב סגול במיונז יכול לעמוד 5 ימים במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.