סלט כרוב סגול במיונז בתיבול מנצח ששומר על רעננות וטריות, רוטב עשיר, מראה יפהפה ומלא עסיסיות לימונית משגעת! תוספת מושלמת לכל ארוחה, לשולחן שבת צבעוני או למילוי בכריך עשיר
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: אתי שחר
המצרכים
כרוב סגול קטן
3לימונים סחוטים למיץ
2כפות חרדל גרגרים
2כפות גדושות מיונז איכותי
½צרור שמיר
1כפית פלפל שחור גרוס
3כפות שמן זית
1כפית סוכר חום
½כפית שמן שומשום
1כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
אופן ההכנה
נפזר על הכרוב מלח דק וניתן לו לעמוד 10 דקות עד שהרוטב מוכן.
נטחן עם מוט בלנדר את כל המצרכים למרקם ממש חלק ונערבב עם הכרוב כ-3 דקות. נניח בצד ל-10 דקות ושוב נערבב היטב. המטרה שהכרוב ישחרר את הנוזלים ויתמזג ברוטב סגלגל וטעים במיוחד, ורק אז להגיש.
הערות וטיפים
סלט כרוב סגול במיונז יכול לעמוד 5 ימים במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.