Go Back
סלט אבוקדו

סלט אבוקדו וביצים - קליל, טעים, פשוט מעדן!

סלט אבוקדו וביצים עשיר וטעים בשילוב מושלם של אבוקדו אגוזי עשיר בסיבים וביצים מלאות חלבון. קליל להכנה, מעולה על צנים או באגט פריך, ולגמרי יככב על שולחן הסלטים של ארוחת השבת
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אתי שחר

המצרכים

  • 2 אבוקדו בשלים קלופים
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים (חלקים לבנים + העלים הירוקים הרעננים שצמודים ללבן לא הקצוות)
  • 4 ביצים קשות
  • מיץ לימון לפי טעם (לפחות מחצי לימון)
  • מלח לפי טעם
  • 2 כפות גדושות מיונז אמיתי

אופן ההכנה

  • בקערה נגרד על פומפייה גסה את הביצים והאבוקדו (אפשר במג'ימיקס על פומפייה גסה)
  • נוסיף בצלים ירוקים קצוצים, מיונז, מיץ לימון לפחות ונתבל לפי טעם.
  • נמעך היטב במזלג, מערבב ונשמור בכלי סגור שלא ישחיר.

הערות וטיפים

  • רצוי להכין סלט אבוקדו בסמוך להגשה או לפחות באותו יום
  • מיץ הלימון בנוסף לטעם שהוא מעניק לסלט, גם מונע השחרה של האבוקדו.
  • גם אם הסלט טיפה משנה את צבעו, הוא נשמר היטב במקרר וטעים גם אחרי יומיים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.