Go Back
קציצות ירק

קציצות ירק אפויות מושלמות (לביבות)

קציצות ירק בתנור יעשו יופי של ארוחה לצמחונים, לילדים, לכל המשפחה, לכל ארוחה. הכנה קלה, טעמים בריאים של כל ירק שאוהבים –ויש לכם לביבות ירק שזופות, יפות ועסיסיות
ציון 4.18 על ידי 28 דירוגים
באדיבות: אביבה קמחי

המצרכים

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קישוא מגורד
  • 1 גזר מגורד
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • ½ צרור כוסברה קצוצה דק
  • 2-3 עלי סלרי קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח (אפשר גם 2-3 כפות פירורי לחם בנוסף))
  • 2-3 כפות מיונז
  • מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל המרכיבים, נניח נייר אפייה על תבנית ונרסס במעט שמן. נסחט מעט נוזלים, ניצור קציצות עם כף, נרסס שמן קצת מלמעלה ונכניס לתנור שחומם מראש על גריל 250 מעלות. לאפות עד לקבלת צבע חום ולהפוך לצד השני.

הערות וטיפים

  • שימו לב, הקפידו להוסיף קצת מיונז שגם מוסיף להם עומק טעמים נוסף וגם מחבר את כל המרכיבים לעיסה אחת אחידה ויפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.