*ביף וולינגטון בגרסה כשרה! לרוב במתכון המקורי משתמשים בפילה עגל , כאן השתמשנו בנתח סינטה. לפני רכישת הנתח חשוב שתקפידו שתהיה לו צורה מלבנית אחידה, ניתן לבקש מהקצב לחתוך לכם בצורה מלבנית או לחלופין חתכו בבית עם סכין חדה
מתחילים: נמרח את הנתח בשמן זית בנדיבות ונפזר עליו מלח ופלפל, גרגירי כוסברה וטימין יבש.
נחמם מחבת יצוקה ונוודא שתהיה חמה מאוד, כך שמניחים את הנתח במחבת תשמעו צליל של חריכה. נסגור את הבשר מכל הצדדים, דקה לכל צד. חשוב להקפיד על שלב זה של "סגירת" כל הבשר כך שבאפייה עם הבצק הוא לא יגיר נוזלים וירטיב אותו
לאחר שסגרנו על הבשר נניח אותו בצד למנוחה. על קשר חיתוך נקצוץ דק דק את הפטריות ללא הרגליים, ונקפיץ אותן על מחבת בלי שמן (הסיבה לשימוש בהרבה פטריות היא כי הן מתכווצות בהקפצה). במהלך ההקפצה נוסיף מלח ופלפל שחור, נוריד מהאש ונניח אותן בצד עד שיתקררו.
מתחילים להרכיב - רק לאחר שהבשר נח כחצי שעה והפטריות התקררו לחלוטין - נפרוש בצק פילאס או עלים קר ונרדד אותו מעט. נחתוך מלבן שגדול פי 3 מגודל הנתח, נמרח עליו ביצה טרופה וכמה חתיכות נקניק סלאמי שימנע הירטבות של הבצק. נמרח ממרח פסטו כוסברה, נסדר בעדינות את הפטריות, ונמרח את כל הנתח בחרדל בנדיבות כי הוא מוסיף טעם נהדר.
לאחר שהנחנו הכל, נגלגל את הבצק על הנתח עם וניצור גליל, נסגור אותו היטב עם ניילון נצמד ונכניס לכמה שעות טובות למקרר, לאחר מכן נוציא ונחמם מראש תנור ל-190 מעלות, נמרח את הבצק בחלמון טרוף ונעשה חורים קטנים ובלתי נראים עם קיסם כדי שהחום יחדור לבצק.
אם רוצים נתח בשר בדרגת עשיית מדיום נאפה 25 דקות, אם רוצים דרגת עשייה גבוהה יותר נאפה כ-40 דקות