Go Back
עוגת קרמבו פרווה

מתכון עוגת קרמבו פרווה קלה ללא אפייה!

עוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל עם תחתית פריכה ומענגת של ביסקוויטים רכים, שכבה נדיבה של קרם קטיפתי ועשיר וציפוי שוקולדי מפתה שעוטף את הכל במראה בוהק ומהמם
ציון 4.43 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: אריאלה יהודה

המצרכים

  • 3 קצפת צמחית
  • 2 חבילות שוקולד פרווה 60 אחוז מוצקי קקאו
  • 10 ביסקוויטים רכים (חפשו בשופרסל כאלה במרקם רך יותר, הכמות אולי יותר, תלוי בגודל התבנית)
  • 2 חפיסות פודינג וניל

אופן ההכנה

  • בתבנית רחבה בינונית (מלבנית או מרובעת) מכינים תחתית ביסקוויטים – אם קניתם במרקם רך לא צריך לטבול בכלום.
  • מקציפים 2 וחצי קצפת צמחית במיקסר ומוסיפים את הפודינג בהדרגה עד לקבלת קרם קצפת יציב
  • מעבירים את הקרם אל התבנית, מיישרים יפה ולאחר מכן ממיסים בבאן מארי (סיר עם מים חמים שעליו שמים קערת זכוכית ) את השוקולד עם השמנת שנותרה.
  • שופכים את השוקולד המומס אל תבנית העוגה ואז מזיזים אותה לצדדים כדי שהשוקולד יימרח בצורה אחידה על העוגה.
  • מעבירים למקרר להתייצבות לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה

הערות וטיפים

אפשר להמיר לשמנת מתוקה?
כן, אך כמובן שהעוגה תהיה חלבית ואז גם אפשר להכין את הציפוי  משוקולד חלב
לא שמים חלב בקצפת הצמחית?
לא, העוגה פרווה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.