בתבנית רחבה בינונית (מלבנית או מרובעת) מכינים תחתית ביסקוויטים – אם קניתם במרקם רך לא צריך לטבול בכלום.
מקציפים 2 וחצי קצפת צמחית במיקסר ומוסיפים את הפודינג בהדרגה עד לקבלת קרם קצפת יציב
מעבירים את הקרם אל התבנית, מיישרים יפה ולאחר מכן ממיסים בבאן מארי (סיר עם מים חמים שעליו שמים קערת זכוכית ) את השוקולד עם השמנת שנותרה.
שופכים את השוקולד המומס אל תבנית העוגה ואז מזיזים אותה לצדדים כדי שהשוקולד יימרח בצורה אחידה על העוגה.
מעבירים למקרר להתייצבות לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה