לחמם 3 כפות שמן בסיר לחץ עמוק ולצרוב את נתחי הבשר עד שהם שחומים ומאפירים,
להוסיף תבלינים מלבד המלח, ולפתוח טעמים כדקה שתיים על להבה נמוכה כדי שלא יישרפו.
להוסיף בצל קצוץ ושיני שום חצויות, לערבב, להוסיף גבעולי סלרי פרוסים, לערבב ולטגן יחד 5 דקות, להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה, להוסיף את השעועית מסוננת מהמים, לערבב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות.
להוסיף מים רותחים בכמות המרק הרצויה, להביא לרתיחה ולבשל 45 דקות. לאחר פתיחת סיר הלחץ, לטעום ולתקן תיבול,
אפשר להוסיף לבישול עגבנייה חצויה שתיתן טעם ותגיר נוזלים וגם 2 גזרים שלמים (לא חובה)