Go Back
וופל בלגי ללא גלוטן

וופל בלגי ללא גלוטן מלוח ומהמם

מתכון קליל של וופל בלגי ללא גלוטן בגרסה מלוחה שיפתיע בטעם נהדר של בצק שקדים, גבינה או תרד עסיסי ושילוב מושלם של קריספיות ורכות מענגים. אחלה ארוחת ערב שכל המשפחה תאהב
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: ורוניקה מוס

המצרכים

  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח שקדים
  • מלח
  • 2 כפות גבינה מגורדת (כאן השתמשנו במוצרלה איטלקית)
  • קצת שמן (כאן השתמשנו שמן אבוקדו)

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל החומרים ומכניסים לטוסטר ופל בלגי משומן. ערבב טוב ולמכונת וופל משומנת
  • לגרסה ללא לקטוז אפשר להחליף את הגבינה בתרד טחון בבלנדר עם קצת שיבולת שועל ללא גלוטן או קמח שקדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.