מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן, הסוכר וסוכר הווניל. מוסיפים קמח תוך כדי הקצפה ואח"כ סולת ומקציפים הכל יחד על לקבלת בלילה לחלקה.
משמנים תבנית או תבניות קטנות ומכניסים לתנור על 160 מעלות 20 דקות.
לסירופ: מרתיחים על הגז את המים והסוכר עד בעבוע ומוסיפים רום ומורידים מהאש,
לקצפת: מקציפים את כל החומרים לקצפת אחידה, ממלאים שקית זילוף ומזלפים על הסברינות כשהן קשות
זילוף וקישוט: לאחר שהסברינות התקררו בטמפרטורת החדר, חוצים כל סברינה ל-2 חצאים, ואז מרטיבים את החלק התחתון בסירופ. שמים מעט קרם, סוגרים ומזליפים עוד סירופ על החלק העליון. אחרי שהן מתייבשות קצת מצפים בעוד קצת קצפת ומקשטים בדובדבנים