Go Back
מתכון קציצות בשר

מתכון קציצות בשר עשירות, אווריריות ומטריפות

מתכון קציצות בשר מושלם בארומה שמריחה למרחקים, סולת שמעניקה אווריריות מטריפה, תפוחי אדמה רכים ומרקם בשרי עסיסי ומשביע במיוחד
ציון 4.27 על ידי 30 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

  • 1 קילו בשר צלעות מספר 2 טחון ( או חזה עוף טחון)
  • 3 בצלים קצוצים דק וסחוטים
  • חבילת כוסברה קצוצה דק וסחוטה
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה דק וסחוטה
  • ½ חבילת שמיר קצוץ דק וסחוט
  • 3 פרוסות לחם לבן רטוב וסחוט
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סולת
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית קינמון
  • מלח
  • 2 תפוחי אדמה גדולים

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את המרכיבים חוץ מאת תפוחי האדמה ומניחים בצד.
  • מבשלים במים את תפוחי האדמה גדולים בבישול חלקי כך שיהיו מעט קשים, מוציאים, מצננים וחותכים לקוביות קטנות.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה לעיסת הבשר, מערבבים ומכניסים למקרר לשעה ומטגנים בשמן עד הזהבה

הערות וטיפים

  • ניתן להקפיא לפני טיגון וגם אחריו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.