Go Back
תפוח אדמה קטנים בתנור

תפוח אדמה בתנור קטנים ונימוחים

מתכון מושלם של תפוחי אדמה קטנים בתנור הוא המנה הכי טעימה שאי פעם תכינו...תפוחים נימוחים ומנחמים עטופים בתיבול מושלם וניחוח שרק עושה חשק לזלול עוד ועוד...
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: ליטל אשואל

המצרכים

  • שקית תפו"א קטנים חצויים לשניים לאורך
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף אבקת פטרוזיליה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • ½ כוס שמן
  • עלי טימין

אופן ההכנה

  • לשים את תפוחי האדמה בסיר ולהרתיח 20 דקות. לסנן ולסדר בתבנית עם נייר אפייה.
  • לחרוץ חריצים באלכסון ועוד אחד בכיוון הנגדי.
  • בקערה לערבב את כל חומרי הרוטב חוץ מהטימין.
  • חשוב לא להתעצל ולהבריש היטב אחד אחד היטב, כך שיחדור לכל החריצים, ולפזר עלי טימין מלמעלה.
  • לאפות בתנור על תוכנית טורבו ב-180 מעלות למשך חצי שעה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.