Go Back
קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות בשר ברוטב עגבניות ופסטה בסיר אחד

מתכון לקציצות בסיר אחד לפינוק של כל המשפחה במנה חמה וטעימה.
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: אבי שריד

המצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר בקר (טחון)
  • 2 פרוסות לחם לבן (בלי הקשה)
  • 2 בצלים (גדולים)
  • 1 חופן פטרוזיליה
  • 1 כף בהרט לקובה
  • ½ כפית פלפל אנגלי
  • מלח (קורט)

לרוטב:

  • 1 בצל
  • 4 שיני שום (חתוכות קטן)
  • 4 עגבניות (חתוכות קטן)
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף רסק עגבניות מרוכז
  • מלח (קורט)
  • ½1 כוסות מים חמים
  • 1 חבילת פסטה (400 גרם)

אופן ההכנה

  • נרטיב ונסחט את פרוסות הלחם.
  • נטחן 2 בצלים עם חופן פטרוזיליה בסלייסר וניסחט מנוזלים.
  • נערבב עם הבשר ועם כף בהרט, פלפל אנגלי ומלח.
  • ניצור קציצות במגש ונכניס למקרר לחצי שעה. נטגן את הקציצות.

להכנת הרוטב:

  • נטגן בצל ונוסיף שיני שום, עגבניות, סוכר, רסק עגבניות ומלח, ונוסיף מים חמים.
  • נכניס את הקציצות ונוסיף את הפסטה ונבשל על אש קטנה 12 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.