בסיר רחב מאוד עם מכסה (סיר סוטאז') מפזרים את הירקות וחצי מחבילת הכוסברה הקצוצה.
מערבבים היטב בקערה קטנה את המים הרותחים עם התבלינים, השמן ומיץ הלימון.
מוסיפים מעל הירקות והכוסברה, מביאים לרתיחה, מורידים ללהבה בינונית נמוכה ומבשלים 15-20 דקות עד להסמכה .
מוסיפים את קציצות הדגים זו אחר זו לרוטב המבעבע, מטלטלים את הסיר בעדינות ימינה ושמאלה או בתנועות מעגליות כדי שהקציצות יתכסו ברוטב באופן שווה, מביאים לרתיחה שוב, מורידים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים 15-20 דקות נוספות
מפזרים את שאר הכוסברה מעל הדגים 5 דקות לפני שמכבים את האש ומגישים לצד חלה