Go Back
צ'יפס אפוי

צ'יפס בתנור משגע וקריספי ביותר

מנת הצד המושלמת לכל ארוחה, במיוחד לשבת ולחגים, במיוחד כשזה בלי טיגון. מומלץ בחום!  
ציון 4.35 על ידי 43 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

תבנית בינונית לתנור
Advertisements

המצרכים

  • 6 תפוחי אדמה
  • ¼ כפית כורכום
  • 3-5 כפות שמן זית
  • ¼ כפית תבלין צ'ילי גרוס
  • מלח גס (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • לקלף את ששת התפו"א ולחתוך אותם לצורת צ'יפס.
  • נכניס לסיר אותו נמלא את במים ורבע כפית כורכום.
  • להרתיח על הגז, ומרגע הבעבוע לעוד 5 דקות ,להסיר מהגז ולסנן את הנוזלים.
  • נעביר את התפו"א לתבנית, נזלף שמן זית, פלפל שחור גרוס, תבלין צ'ילי גרוס ומלח גס.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, מידי פעם לערבב בעדינות.אופים עד לריכוך (בודקים עם סכין)
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.