Go Back
עוגת גבינה ללא סוכר

עוגת גבינה ללא סוכר

מתכון משודרג ולא פחות ממושלם של עוגת גבינה ללא סוכר (אף לא גרגיר אחד), וללא קמח!
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית מלבנית גדולה או עגולה בקוטר 28
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 5 ביצים L מופרדות
  • קורט מלח
  • ¾ כוס תחליף סוכר - סוויטאנגו
  • 1 גביע גדול גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)
  • 1 גביע גבינת שמנת 5% (200 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל (סוויטאנגו)
  • ½ כוס קורנפלור

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים עם קורט מלח וסוויטאנגו עד לקבלת קציפה לבנה תפוחה ואוורירי .
  • בקערה שנייה נערבב חלמונים עם גבינות, פודינג וניל וקורנפלור.
  • נאחד בהדרגה את תערובת החלמונים והגבינות אל קערת החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול עדינה כדי לשמור על האווריריות של ההקצפה עד שנקבל תערובת אחת אחידה.
  • נעביר לתבנית משומנת (מלבנית גדולה או עגולה בקוטר 28) ונכניס לתנור שחומם על 200 מעלות למשך 15 דקות.
  • ננמיך את חום התנור ל-160 מעלות ונאפה עוד 30 דקות.
  • ניתן לעוגה להתקרר כשעה על השיש ונכניס למקרר, לפני ההגשה מומלץ לפזר אבקת סוכר סוויטאנגו.

הערות וטיפים

הידעתם? ככל שבגבינה יש אחוזי שומן רבים יותר - כך יש בעוגה פחות פחמימות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.