Go Back
מוקפץ ירקות

מתכון מוקפץ ירקות הכי קל

מנת מוקפץ ירקות קלה, טעימה ויפהפייה, עשירה בירקות עסיסיים ועטופה ברוטב סויה מהמם עם נגיעות דבש מתקתקות וטריאקי אוריינטלי. מושלמת על מצע אורז לבן או לצד נתחי עוף עסיסיים
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: יפה וקס ברקו

המצרכים

  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
  • 1 פלפל כתום חתוך לרצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 קולורבי חתוך לרצועות
  • כרוב לבן חתוך לרצועות
  • שמן זית
  • 1 כף סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית דבש
  • קורט מלח
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה

  • במחבת ווק נחמם שמן זית ונוסיף את הירקות חוץ מהכרוב. נאדה כ-5-8 דקות.
  • נוסיף את הכרוב ונמשיך באידוי תוך כדי ערבוב עוד 5 דקות
  • נוסיף סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק, נערבב ונמשיך בבישול, נוסיף פפריקה, דבש, מלח
  • ומים, נערבב, נכסה במכסה על אש נמוכה למשך כ-5 דקות ותמיד נערבב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.