Go Back
מתכון פסטה ביתית עם פטריות

מתכון פסטה ביתית עם פטריות

 מתכון קל ופשוט שכל אחד יכול להכין ולקבל תבשיל לארוחת צהריים משביעה שתעשה לכם את היום!
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • פסטה פנה ( 500 גרם)
  • 1 בצל (גדול חתוך לרצועות)
  • 2 שיני שום (קצוצות)
  • 7 פטריות טריות (גדולות)
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 1 כפית מרק עוף (לטבעוניים אפשר לוותר)
  • ½ כוס מים
  • שמן זית (מעט )
  • כוסברה טרייה (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • במחבת רחבה נטגן את הבצל עד השחמה ואז נוסיף את השום ונטגן.
  • נחתוך לחצי את הפטריות ואז לפרוסות ונוסיף לבצל.
  • אחרי חמש דקות נוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי.
  • נוסיף מלח, פלפל שחור גרוס. מוסיפים גם כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים.
  • את הפסטה המבושלת נוציא מסיר המים ונוסיף למחבת (אפשר לזלף מעל מעט שמן זית ולערב).
  • להקפיץ עוד כמה דקות.
  • לפזר כוסברה טרייה קצוצה לעיטור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.