Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגיות שקדים וקוקוס רכות וממכרות
עוגיות שקדים וקוקוס יפות ושזופות בשילוב מהמם של שקדים אגוזיים וקריספיים, קוקוס אקזוטי מתפצפץ ומראה שחום, עמוק ומגרה. הכנה קלילה, קפה ליד – ויש לכם בפה עונג מתוק במיוחד
ציון
4.43
על ידי
14
דירוגים
באדיבות:
זיוה כהן
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
3
חלבונים
▢
1
כוס
סוכר חום
▢
קורט מלח
▢
1/2
כוס
קוקוס
▢
2
כוסות
שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה
נערבב את המצרכים היבשים ואז נוסיף את החלבונים ונערבב היטב.
נחמם תנור ל180 מעלות. ניצור תלוליות ע"ג נייר אפיה ונאפה עד להזהבה יפה (בערך חצי שעה).
נקרר היטב טרם ניגע בעוגיות.
הערות וטיפים
אפשר לשדרג את העוגיות לאחר שהתקררו היטב, פשוט להפוך אותן ולהוסיף כפית שוקולד. להכניס למקרר ל-10 דקות. יוצא אליפות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.