Go Back
עוגיות שקדים

עוגיות שקדים וקוקוס רכות וממכרות

עוגיות שקדים וקוקוס יפות ושזופות בשילוב מהמם של שקדים אגוזיים וקריספיים, קוקוס אקזוטי מתפצפץ ומראה שחום, עמוק ומגרה. הכנה קלילה, קפה ליד – ויש לכם בפה עונג מתוק במיוחד
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: זיוה כהן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר חום
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 2 כוסות שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה

  • נערבב את המצרכים היבשים ואז נוסיף את החלבונים ונערבב היטב.
  • נחמם תנור ל180 מעלות. ניצור תלוליות ע"ג נייר אפיה ונאפה עד להזהבה יפה (בערך חצי שעה).
  • נקרר היטב טרם ניגע בעוגיות.

הערות וטיפים

  • אפשר לשדרג את העוגיות לאחר שהתקררו היטב, פשוט להפוך אותן  ולהוסיף כפית שוקולד. להכניס למקרר ל-10 דקות. יוצא אליפות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.