להרתיח את הבטטות ותפוחי האדמה בשלמותם, לקרר ולמעוך לפירה.
לקצוץ את הכרישה לטבעות, לאדות בכף שמן זית בסיר מכוסה לכ-6-7 דקות עד שהיא מתרככת.
בקערה לערבב את הפירה, כרישה, קמחים, ביצים שמן ותבלינים. בידיים משומנות ליצור קציצות שמנמנות. להניח את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ששומן בשמן זית.
לאפות בתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות כ-20 דקות. להפוך את הקציצות ולאפות 5 דקות נוספות.
* ניתן להוסיף לתערובת 250 גרם הודו טחון, בהתאם יהיה צורך להוסיף עוד קצת קמח לתערובת.
אפשר יותר כרישה ופחות תפוח אדמה ולשחק בכמויות, אבל גם להתאים את כמות הקמח בהתאם למצב התערובת