Go Back
בולו מתכון, עוגיות בולו

עוגיות בולו משגעות בטעם ממכר

מתכון קל לעוגיות בולו טוניסאיות אמיתיות, עם שקדים, צימוקים וטעם של עוד!
ציון 4.19 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 5 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • ½1 כוסות שמן
  • ½ כוס צימוקים לבנים
  • ½ כוס שקדים (לטחון גס)
  • ½ כוס אגוזים (לטחון גס)
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
  • 3 שקיות אבקת אפיה (30 גרם)
  • ¼ כוס מיץ תפוזים (או מים)
  • גרידת תפוזים
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 1 כף אניס (שומר טחון (אפשר גם בלי))

אופן ההכנה

  • נקציף יחדיו את הביצים השלמות עם סוכר, עד שנקבל קצף תפוח.
  • ננמיך את מהירות המיקסר, נוסיף לתערובת שלנו שמן ונמשיך בהקצפה.
  • נחליף לוו גיטרה ונוסיף כעת את  כל שאר המצרכים ונותנים ערבוב קטן.
  • נותנים לבלילה לנוח כעשרים דקות .
  • עם הידיים, נחלק לכדורים קטנים קטנים, בערך בגודל כדור פינג פונג כל אחד.
  • נכסה משטח בשומשום, ניצור מהעיגולים צורה שבאמצעה נשים שקד, ונגלגל כל עוגייה בשומשום.
  • על מגש מכוסה נייר אפייה נניח את העוגיות ונכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה - בערך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.