מטגנים 3 בצלים חתוכים לקוביות קטנות.
כשזה זהוב נוסיף כפית שום כתוש וכף סילאן, כורכום ותבלין למעורב, נערבב וננמיך את האש לאידוי הבצל.
לאחר מכן נוסיף את התפוחי אדמה, נערבב , ולאחר ואז נסדר את התפוחי אדמה כמו בתמונה.
לאמצע נכניס את הקציצות, נוסיף 2 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף ונשפוך מעל הקציצות (כדי שהסדר של התפוחי אדמה לא ייהרס).
נשפוך עם הכף את הרוטב על הקציצות.
נפזר פלפל שחור גרוס על הכל ומלח גס על התפוחי אדמה.
נבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
7 דקות אחרונות מעבירים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו ללא מכסה רק בשביל הצבע המהמם.
נפזר פטרוזיליה לקישוט ונגיש.