המתכון הכי קל וטעים של רצועות חזה עוף עם בצל מטוגן – נתחים עסיסיים ורכים שלעוף משובח, שפע תבלינים מלאי ארומה, ובצל מטוגן שמעשיר את הטעמים במתיקות מהממת!
ציון 4.44 על ידי 32 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן
המצרכים
4בצלים
רצועות חזה עוף
מלח
פלפל שחור רגיל וגרוס
כפית מרק עוף
כפית פפריקה אדומה
כפית פפריקה מעושנת
כפית תבלין לשווארמה
כפית תבלין גריל עוף
קורט כורכום
1/3כוסשמן
אופן ההכנה
נטגן את הבצלים עד קבלת צבע שחום ונניח בצד. נטגן את חזה העוף ונתבל במלח, פלפל שחור רגיל וגרוס, כפית מרק עוף, כפית פפריקה אדומה, כפית פפריקה מעושנת, כפית תבלין לשווארמה, כפית תבלין גריל עוף, קורט כורכום.
נוסיף את הבצל ונערבב היטב.
מגישים לצד צ'יפס בתנור ופיתות ויש לכם הסנדוויץ' המושלם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.