Go Back
חזה עוף ברוטב סצ׳ואן עם בצל ופטריות

חזה עוף ברוטב סצ׳ואן משגע

חזה עוף ברוטב סצ'ואן עם בצל ופטריות. ארוחה מזינה שמכינים בכלום זמן!
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: מור דבי אברהם

המצרכים

  • 2 חזה עוף
  • 4 בצל
  • 2 חבילות פטריות (500 גרם)

רוטב:

  • ½ כוס סצ'ואן
  • ¼ כוס צ'ילי מתוק
  • טריאקי (קצת )
  • רוטב סויה (לפי הטעם)
  • 1 כפית תבלין לפרגיות
  • 1 צרור כוסברה

אופן ההכנה

  • מטגנים את הבצלים גדולים במעט שמן עד שמזהיבים.
  • מוסיפים את הפטריות הטריות (לחתוך גס) ואז מוציאים מהמחבת.
  • נפרוס את החזה עוף דק ונקפיץ אותם במחבת.

הכנת הרוטב:

  • בקערה לערבב ביחד: את הסצ'ואן, צ'ילי מתוק, קצת טריאקי, רוטב סויה ותבלין לפרגיות.
  • בשלב זה נחזיר את הבצל והפטריות למחבת ונשפוך פנימה את הרוטב.
  • מעל לתבשיל נפזר חצי צרור כוסברה שקצצנו, ונמשיך לבשל למשך עוד עשר דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.