מקציפים את הביצים כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה (אפשר לטרוף היטב גם במטרפה ידנית)
מוסיפים דבש ומקציפים עוד כמה דקות, מוסיפים בזילוף גם שמן זית וחלב צמחי וממשיכים לערבב עוד דקה.
מוסיפים גזר מגורר, אגוזי מלך, קמח כוסמין מלא, קינמון ואבקת סודה לשתייה. מערבבים רק עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית אינגליש גדולה מרופדת בנייר אפיה. מכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה יפה.
פורסים את העוגה לאחר קירור מלא, ומעל אפשר לבזוק מעט אבקת סוכר