בקערת אחת ליבשים, נוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ציפורן, קינמון, ואבקת נס קפה. ונערבב.
בקערה אחרת עם מטרפה ידנית נערבב לפי הסדר: 5 ביצים שלמות, אחד ורבע כוסות סוכר, שלושת רבעי כוס שמן, ומיד חצי כוס דבש.
מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את קערת הקמח והתבלינים ושלושת רבעי כוס מי ברז, עד שמקבלים בלילה ללא גושים.
מעבירים לשתי התבניות שלנו (כל תבנית נמלא עד שלושת רבעי מגודלה).
מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני, 170-180 מעלות למשך בערך שעה, עד שמקבלים צבע שזוף וקיסם שיוצא נקי.