Go Back
עוגת תפוחים במחבת ב 10 דקות

עוגת תפוחים במחבת

עוגת תפוחים במחבת ב־10 דקות הכנה! קלה ומטריפה שכיף להכין ולאכול!
ציון 4.46 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: תמי גוגו

המצרכים

  • 2 תפוח עץ
  • 2 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כפית אחת וניל
  • ½ חבילת חמאה (50 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 5 כפות קמח

אופן ההכנה

  • נחתוך תפוחי עץ לחתיכות דקות בגודל בינוני.
  • נשים על מחבת משומן, נוסיף 1 כף סוכר.
  • נערבב על האש 2-3 דקות ונוריד מהגז.

בלילה:

  • נערבב את הביצים, ארבע כפות סוכר, וניל, נוסיף חמאה מומסת (לא חמה), אבקת אפיה ובסוף את חמש כפות הקמח.
  • את הבלילה נשפוך על התפוחים, ניישר, נכסה ונשאיר על אש נמוכה מאוד.(זה מוכן בעוד כמה דקות).
  • כשתחתית העוגה מזהיבה נהפוך את העוגה בזהירות לצד שני ונבשל על להזהבת התחתית.
  • לאחר כמה דקות על המחבת עוגת תפוחי העץ שלנו מוכנה, נכבה את הגז ונהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה.
  • נבזוק אבקת סוכר ונגיש את העוגה לאחר צינון קל.

הערות וטיפים

זו עוגה שמכינים במחבת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.