נלוש את הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, שקדים קצוצים גס.
בקערה נפרדת נשים את החלמונים סוכר דבש ושמן כפית קינמון חצי כפית ציפורן רבע כפית מלח.
הטריק שמעצים את העוגה: להוסיף לקערה 1 כוס תה חריף מוכן (מים רותחים עם תמצית תה פשוטה שיש בבית לשים לב עד שהתה נהיה ממש כהה).
לערבב היטב את החומרים היבשים ואת התערובת הנוספת עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
להקציף את שלושת החלבונים עם רבע כוס סוכר.
להוסיף את הקצף לבצק (התערובת שאיחדנו ממש קודם) בתנועות קיפול ובעדינות שלא ייפול הנפח.
לשמן את התבנית ולאפות בחום בינוני בערך 170 מעלות בין שעה ל 70 דק' (תבדקו עם קיסם במרכז העוגה עד שהוא יוצא יבש).