Go Back
עוגיות שושנים

עוגיות שושנים פרווה מ-4 מרכיבים

עוגיות שושנים פרווה פריכות ומופלאות מ-4 מרכיבים בלבד לאירוח מפנק, לצאת צום ולרגיעה מתוקה עם משקה חם. קלות להכנה ומגיעות במרקם פריך, עשיר ונמס בפה של קצף שושנים מענג!
ציון 4.30 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ליאת שפיצר

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה בצק פריך מתוק של מעדנות

למלית:

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר ועוד 3 כפות
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף רך ונוסיף בהדרגה את הסוכר. לאחר שהתקבל קצף יציב ומבריק נוסיף את פודינג ונקציף במהירות בינונית עד לאיחוד.
  • על כל מלבן נמרח מחצית מהקצף, נגלגל לרולדה ונקפיא למשך 30 דקות. נפרוס כל פרוסה לעובי של 1.5-2 ס"מ. נשכיב את הפרוסות על נייר האפייה ונשמור על מרווח בין עוגייה לעוגייה. נאפה 20-15 דקות על 170 מעלות עד להזהבה קלה בלבד.
  • לאחר שהצטנן מעט נפזר אבקת סוכר מעל

הערות וטיפים

  • אם אתם שואלים למה להקפיא לפני האפייה, ולא ישר לאפות, אז התשובה היא שהקפאה לפני האפייה למשך חצי שעה גורמת לרולדה להתקשות קצת ואז החיתוך של השושנים יצא יפה יותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.