מקציפים 5 חלבונים ביחד עם כוס סוכר, מוסיפים 1/4 כוס שמן בזרם איטי ל-3 דקות ומוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפייה ומים. מערבבים היטב.
מרפדים 2 תבניות מרובעת חד פעמית בינונית בנייר אפייה, ומוזגים בשתיהן כמות שווה מהבלילה, ואופים עד הזהבה .
מכינים את הקרם וניל – מקציפים את כל החומרים עד קבלת קצף קרמי.
מכינים את קרם הקפה – במיקרוגל ממיסים את כל חומרי הקרם
כעת ניגשים להרכבת העוגה - אחרי ששתי העוגות אפויות והתקררו, מוציאים את נייר האפייה, ולוקחים משטח עוגה, מכסים כל עוגה בקרם הווניל, שמים עוגה אחת על השנייה, ומעל מורחים את קרם הקפה. אפשר לפזר אגוזים או שקדים מעט קלויים