Go Back
מתכון עם קישואים

קישואים בתנור עסיסיים ופריכים

קבלו מתכון לקישואים אפויים - קטנים, שזופים ופריכים, שמכינים בקלות, מתבלים בדיוק, ומקבלים ביס חלומי רך עסיסי מבפנים ומצופה בפירורי לחם קריספיים מבחוץ
ציון 4.67 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 4-5 קישואים שטופים היטב (פורסים לפרוסות עם קליפתם)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פפריקה אדומה מתוקה
  • פלפל שחור
  • ½ כוס פירורי לחם
  • קצת פחות מחצי כוס גבינה צהובה מגוררת על פומפייה (אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם...)

אופן ההכנה

  • שמים את הקישואים בקערה ומעסים אותם היטב בשמן ובתבלינים.
  • בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם והגבינה, טובלים כל פרוסה משני הצדדים ומניחים בתוך תבנית על גבי נייר אפייה.
  • אופים על 180 מעלות עד להזהבה.

הערות וטיפים

  • אפשר בלי גבינה בכלל, אפשר להוסיף גזר או ירוקים אחרים, לפי הטעם...
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.