Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלט בורגול עם רימונים חגיגי לראש השנה
סלט קל וקליל המקבל טעם מיוחד וחמצמץ בעדינות שמביא את החגיגה לפה של כל מי שטועם!
ציון
4.47
על ידי
192
דירוגים
באדיבות:
חגית פרגון
Advertisements
המצרכים
▢
½
רימון
▢
1
כוס
בורגול דק
(מושרה חצי שעה במים פושרים)
▢
3
כפות
שבבי שקדים
▢
3
כפות
חמוציות
▢
אגוזי מלך / פקאן סיני
(לפי הטעם)
▢
כוסברה
(קצוצה - בנדיבות)
▢
פטרוזיליה
(קצוצה - בנדיבות)
▢
נענע
(קצוצה כ 5 עלים, לא חובה)
▢
שמן זית
(לפי הטעם)
▢
לימון טבעי
(לפי הטעם)
▢
2
כפות
מיץ תפוזים
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל
(קורט)
Advertisements
אופן ההכנה
נסנן את הבורגול ונעביר לקערה.
נתבל בשמן זית ולימון טבעי, 2 כפות מיץ תפוזים, מלח ופלפל.
לערבב הכל ולהתענג.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.