Go Back
עוגת תפוחים פירורים מעולה

עוגת תפוחים פירורים מעולה

עוגת תפוחים פירורים, קלה להכנה, טעימה ומפנקת במיוחד לחגים ולכל ימות השנה!
ציון 4.45 על ידי 29 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה חמה
תבנית: תבנית בינונית
Advertisements

המצרכים

לעוגה:

  • 3 כוסות קמח מנופה
  • ½ כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 ביצה

למילוי:

  • 8 תפוחים (לקלף ולגרד)
  • 1 כוס סוכר (או 1/2 כוס סילאן טבעי)
  • חופן צימוקים (לא חובה1)
  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 כף קינמון
  • קורט אגוז מוסקט
  • ½ כוס מים
Advertisements

אופן ההכנה

  • נלוש במעבד את הבצק, יוצא פירורים ונחלק ל-3.
  • נבשל את התפוחים ונערבב עם סוכר וצימוקים והקינמון.
  • נחלק ל-2 את המילוי, נרפד תבנית מלבנית.
  • נלוש שכבת פירורי בצק, שכבת תפוחים, שכבת אגוזים, שכבת פירורי בצק, שכבת תפוחים, שכבת אגוזים, ושכבת פירורי בצק.
  • נאפה ב-180 מעלות כשעה עד שהעוגה משחימה ומזהיבה יפה מלמעלה ונגיש עם כדור גלידה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.