Go Back
לביבות תפוחי אדמה לטקעס

לביבות תפוחי אדמה - לטקעס

מתכון מושלם של לביבות תפוחי אדמה מופלאות במרקם קריספי מבחוץ ורכות מבפנים
ציון 4.36 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

ציוד

סיר לטיגון

המצרכים

  • 7-8 תפוחי אדמה
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח ורוד (הימלאיה)
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • שמן (לטיגון)

אופן ההכנה

  • קולפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה גסה.
  • סוחטים מעט מהנוזלים ומוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • מחממים מחבת חמה עם שמן, יוצרים לביבות ומטגנים בשמן חם.
  • משטחים מעט בעזרת כף והופכים כדי לטגן משני הצדדים ושיקבלו צבע אחיד.
  • לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.