Go Back
ארטיק טבעי ללא סוכר

ארטיק אבטיח תוצרת בית

חם לכם? בואו להכין בקלות קרטיב אבטיח ביתי שהילדים לא יפסיקו לנשנש. מעדן קפוא מיוחד, טבעי ובריא, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים שיעשה לכם שמח וקריר בפה בימי קיץ חמים במיוחד
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • פלחי אבטיח בכמות שרוצים להכין (לא לשכוח להוסיף את הלבן של הקליפה)
  • 3 עגבניות שרי מתוקות

אופן ההכנה

  • מכניסים לבלנדר פלחי אבטיח ועגבניות שרי וטוחנים עד למרקם חלק ואחיד ומימי
  • ממלאים בתוך תבניות הקפאה מתאימות, ובשלב זה אפשר להוסיף גם כמה פירות יער שאוהבים.
  • מקפיאים לפחות לארבע שעות.

הערות וטיפים

  • הסוד לשחרור את המכסה בלי שהארטיק ייהרס הוא פשוט להמתין כמה דקות, לסובב את המקל מעט ולהוציא
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.