Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל
עוגת קרמבו קלה להכנה, מפנקת במיוחד והכי טעימה שיש!
ציון
4.34
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
עמליה סטמקר
ציוד
כוס מידה: כוס אוניברסלית או כוס שתיה חמה רגילה בינונית
תבנית: אלומיניום מלבנית (30X40), עגולה 28
המצרכים
להכנת הבסיס:
▢
2
ביצים
▢
1
כוס
קמח
▢
1
כוס
סוכר
▢
½
כוס
קקאו
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
שקית
סוכר וניל
(10 גרם)
▢
סודה לשתייה
(קורט )
▢
¾
כוס
מים
▢
1
כפית
תמצית רום
▢
½
כוס
שמן
לשכבת הקרם:
▢
2
חבילות
שמנת מתוקה
(500 מ"ל)
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
רבע כוס חלב
לשכבת הגנאש:
▢
1
מיכל
שמנת מתוקה
(250 מ"ל)
▢
½1
חפיסה
שוקולד מריר
(150 גרם)
אופן ההכנה
להכנת הבסיס:
נערבב היטב את המצרכים, נוסיף.½ כוס מים רותחים לערבב.
בתבנית לאפות קרוב לעשרים דקות עד חצי שעה על חום 170 מעלות - עד שקיסם יוצא נקי.
לשכבת הקרם:
נקציף הכל, צריך להגיע לקרם אחיד על ידי הקצפה ממושכת.
לשכבת הגנאש:
נבשל על אש קטנה עד הסמכה.
אם רוצים שכבה עבה של גנאש יש להכפיל את כמות החומרים.
על בסיס התבנית מורחים קרם ומעליו נשפוך בעדינות את הגנאש - ולמקרר!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.