Go Back
עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל

עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל

עוגת קרמבו קלה להכנה, מפנקת במיוחד והכי טעימה שיש!
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: עמליה סטמקר

ציוד

כוס מידה: כוס אוניברסלית או כוס שתיה חמה רגילה בינונית
תבנית: אלומיניום מלבנית (30X40), עגולה 28

המצרכים

להכנת הבסיס:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • סודה לשתייה (קורט )
  • ¾ כוס מים
  • 1 כפית תמצית רום
  • ½ כוס שמן

לשכבת הקרם:

  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • רבע כוס חלב

לשכבת הגנאש:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • ½1 חפיסה שוקולד מריר (150 גרם)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נערבב היטב את המצרכים, נוסיף.½ כוס מים רותחים לערבב.
  • בתבנית לאפות קרוב לעשרים דקות עד חצי שעה על חום 170 מעלות - עד שקיסם יוצא נקי.

לשכבת הקרם:

  • נקציף הכל, צריך להגיע לקרם אחיד על ידי הקצפה ממושכת.

לשכבת הגנאש:

  • נבשל על אש קטנה עד הסמכה.
  • אם רוצים שכבה עבה של גנאש יש להכפיל את כמות החומרים.
  • על בסיס התבנית מורחים קרם ומעליו נשפוך בעדינות את הגנאש - ולמקרר!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.