חותכים את כל הירקות לג׳וליאנים (מקלות דקים)
את הסלק והכרוב הסגול מומלץ לחתוך לג׳וליאנים ולשים בקערה עם מים קרים ל-1/4 שעה, זה מוציא את הצבע, משאיר אותם יציבים וכך הם לא צובעים את שאר הסלט.
מסננים ומערבבים עם שאר הירקות בעדינות. קוצצים את הפטרוזיליה דק דק ומפזרים מעל.
לוקחים לימון, שוטפים את קליפתו ומגרדים דק כפית אחת ומפזרים על הסלט
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ומזלפים מעל הסלט. אפשר לפזר מעל שומשום מלא קלוי או כל אגוז אחר.