Go Back
בטטות בתנור

תפוחי אדמה ובטטה בתנור

מתכון מושלם של תפוחי אדמה ובטטה בתנור – חמים ומנחמים, משביעים וטעימים, והכי הכי – מתובלים בשלמות ומוכנים בקלילות
ציון 4.50 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 5-8 תפוחי אדמה קטנים (אפשר יותר)
  • 3-4 בטטות קלופות לאורך או איך שרוצים
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית שטוחה מלח ורוד הימלאיה
  • 1/4 כפית פלפל שחור מערבבים ומעסים היטב

אופן ההכנה

  • שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה עם קליפתם. מוסיפים לקערה יחד עם הבטטה מוסיפים את התיבול, ומערבבים.
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה, מסדרים את הכל בשכבה אחידה ומכניסים לתנור על 200 מעלות עד להשחמה והפריכה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.