נטגן את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה.
להוסיף שתי כפות סילאן וחצי כפית כורכום ולערבב קלות.
להניח את הפירות והירקות בסיר בצורה של קבוצות כמו בתמונה.
להוסיף 2 כפות סוכר חום או סוכר לבן.
להכין כוס מים רותחים עם כפית אבקת מרק עוף ולערבב היטב ולהוסיף לסיר.
לפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס לבשל על להבה נמוכה עם מכסה סגור למשך כ 40 דקות.
כעת להסיר מכסה ולפזר חצי כפית קינמון.
להכניס את הסיר לתנור לחום 200 מעלות לרבע שעה מקבל צבע ענברי ויפה.