שמים את המרכיבים לבצק במיקסר ולערבל 8 דקות.
מכניסים את הבצק למקרר לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל 5 חלקים. מרדדים כל חלק למלבן דק ורחב.
נעבור למילוי שוקולד, מערבבים את מרכיבי השוקולד אם צריך מוסיפים עוד קצת מים עד שמגיע למרקם משחתי.
מורחים מעל כל חלק של בצק ומגלגלים או עושים כל צורה אחרת.
לצורת בורג כמו התמונה: יוצרים רולדה, חוצים אותה לכל האורך, הופכים כל רצועה כך ש-2 הרצועות הן גב לגב ומסובבים כמו בורג.
מורחים ביצה שמעורבבת עם מעט דבש ומים רותחים.
מכניסים לתנור על 185° בערך 20 דקות.
מכינים סירופ מ-3 כפות סוכר וכוס מים רותחים ומרתיחים עד שנעשה מעט סמיך (סירופ).
ברגע שהשמרים יוצאים מהתנור למרוח עליהם סירופ.