שמים את פרוסות הבשר בקערה עם מעט שמן, מים ומלח עד שהכל נקי, מסננים ומכניסים לסיר לחץ עם מים עד גובה הבשר. מבשלים כ-45 דקות ומשחררים מהלחץ של הסיר.
בסיר אחר מטגנים בצל קצוץ עם 3 כפות שמן זית עד השחמה, ומוסיפים אבקת מרק, פלפל שחור, פפריקה אדומה וכורכום
מערבבים ומוסיפים את פרוסות הבשר וגם מים מהתבשיל בו התבשל הבשר עד גובה הבשר.
מוסיפים פטריות וערמונים, מערבבים בעדינות וממשיכים לבשל עד לריכוך מלא ושנשאר מעט רוטב.