פרוסות חצילים אפויות בתנור עם פירורי לחם קריספיות ומשגעות ולא מתפשרות על הטעם ממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בכריך עשיר – מנה קלילה שתעשה לכם חוויה גדולה בכלום זמן
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: צביה אורן
המצרכים
1-2חצילים פרוסים
לבלילה:
4כפות שמן זית
מלח
¼כפיתפלפל שחור
½כפיתפפריקה אדומה
1ביצה
לציפוי:
פירורי לחם
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית. להכין צלחת עם פירורי לחם
להבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים. ולאחר מכן להניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם
להניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.