Go Back
פרוסות חצילים אפויות

חצילים בתנור עם פירורי לחם

פרוסות חצילים אפויות בתנור עם פירורי לחם קריספיות ומשגעות ולא מתפשרות על הטעם ממכר. לאירוח ספונטני, לתוספת מושלמת, בכריך עשיר – מנה קלילה שתעשה לכם חוויה גדולה בכלום זמן
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 1-2 חצילים פרוסים

לבלילה:

  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה אדומה
  • 1 ביצה

לציפוי:

  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את חומרי הבלילה בקערית. להכין צלחת עם פירורי לחם
  • להבריש כל פרוסת חציל משני הצדדים. ולאחר מכן להניח כל פרוסת חציל בפירורי הלחם
  • להניח את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד להשחמה וקבלת רכות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.