בקערת המיקסר או בלישה ביד נשים את חומרי הבצק ונערבב.
נלוש עד שהבצק גמיש ורך, ואם צריך נוסיף מים בטיפות, בערך 8 דקות.
נפזר עם היד קצת קמח בדפנות הקערה ונרים את הבצק ונניח בקערה משומנת קלות.
נכסה לתפיחה של שעה וחצי.
מילוי
בקערה נערבב את חומרי המילוי לתערובת משחתית (לא על הגז) ונניח בצד.
נרדד את הבצק למרובע דק על משטח טיפה משומן.
נמרח על כל הבצק את המלית ונקפל לשניים.
נרדד שוב קצת למלבן כדי לדקק.
נחתוך משולשים ונגלגל מהחלק הרחב לשפיץ.
נניח בתבנית נכסה במגבת שעה.
נמרח ביצה עם כפית מים ונכניס לתנור 175 מעלות אפייה רגילה במשך 25 דקות.
נבריש שיוצא מהתנור במי סוכר (שמורכבים מכוס סוכר ושלשת רבע כוס מים).
לבשל עד רתיחה ואז עוד 5 דקות לקרר.