Go Back
כוסמת ירוקה

תבשיל כוסמת ירוקה ללא גלוטן

תבשיל כוסמת ירוקה ללא גלוטן, קלה בריאה ומזינה, בטעם מעולה ועדין שיזכיר לכם פתיתים רכים וטעימים. מעולה לכל תוספת לצד בשר, סלט או בשילוב ירקות קופצניים וירק עסיסי!
ציון 5 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 2 כוסות כוסמת ירוקה (מושרה בתוך קערת מים לכל הלילה, למחרת שוטפים היטב מסננים ומעבירים לסיר בישול) (אל תתפשרו על כוסמת חומה, רק ירוקה!)
  • 1/2 כפית שטוחה כורכום
  • 2 1/2 כפיות מלח ורוד הימלאיה
  • 1 כף שבבי בצל אפוי (לקנות מוכן)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 1/2 כוסות מים
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • מכניסים לסיר את הכוסמת ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים, מרתיחים ומנמיכים את האש עד לאידוי מלא כשכל המים נספגים והכוסמת לא נדבקת.
  • מכבים את האש, פותחים ומערבבים קצת עם מזלג ומשאירים את הסיר מכוסה לרבע שעה,
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.