קולפים את הבטטה ושוטפים, וממשיכים לגלף עם הקולפן את הרצועות של הבטטה לצ'יפס. מהבטטה שנשארה חותכים קוביות ואופים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל בחום של 180 מעלות עד שהיא אפויה וזהובה.
מכינים את הסלט - חותכים ירקות ומעבירים לקערה. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד. כשהבטטה האפויה מעט התקררה מעבירים גם אותה לקערת הסלט.
לפני ההגשה מכינים את הצ'יפס בטטה - מערבבים את הרצועות בקערה עם הקורנפלור כך שכל הבטטה תהיה מצופה בו ומעבירים לטיגון עד שהצ'יפס הופך קריספי.
מוציאים ומקררים על נייר סופג. מניחים מעל הסלט, מגרדים מעל בולגרית ויוצקים את הרוטב