בקערה נשבור 4 ביצים L שלמות ונקציף לקצף מעט תפוח.
בהדרגה ובערבוב איטי נוסיף 3/4 כוס סוכר , 2 סוכר וניל, כוס שמנת מתוקה וכפית גרידת תפוז.
לאחר שאיחדנו את כל התערובת נעבור לעיקר, בקערה נערבב 3 כוסות קמח תופח.
בקערה נוספת נשים 2 כפות מהקמח, נשפוך לתוכה 2 כוסות שוקולד צ'יפס.
נערבב טוב טוב שהקמח יבוא במגע עם השוקולד צ'יפס , על מנת שלא ישקע בתנור לתחתית התבנית.
את הקמח נוסיף לבלילה בעדינות לאיחוד.
לאחר מכן ישר נקפל פנימה את השוקולד צ'יפס בקיפולים עד לבלילה אחידה.
נבריש תבנית בספריי חמאה או חמאה מומסת.
אפייה של 170 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.